sunnuntai 8. syyskuuta 2019

SMOOTHIE BOWL

- Pitää aloittaa terveellisempi elämä.
- Ai taas?
- Häiden jälkeen.
- Ok.
- Ettei puvusta tule liian iso.
- Sulla on se pienempi puku myös...
- Häiden jälkeen. 
Käymme tämän keskustelun joka viikko nykyään. Olemme siis menossa häihin viikon päästä. Eri häihin, mutta kuitenkin. Katsotaan mitä tapahtuu sitten häiden jälkeen..

Smoothie Bowl Sirkka-Liisan tapaan


Smoothie:
-3kpl kiivejä 
-1kpl banaani
-3dl maustamatonta jugurttia

Koristeluun:
-1dl tuoreita vadelmia
-1dl tuoreita pensasmustikoita
-1/2dl sirkkoja
-1/2 banaani
-1kpl kiivi


Instructions:
Aloita smoothien valmistus kaivamalla pölyttynyt blenderi kaappisi syövereistä.
Sitten itse asiaan eli jatketaan urakkaa puolittamalla kiivi hedelmät (3kpl) kahtia ja kaivamalla hedelmäliha talteen, voit nakata blenderiin. Sitten kuoritaan banaani ja paloitellaan raakasti käsivoimin himpun verran pienemmiksi ja eikun blenderiin. Tässä välissä kannattaa survauttaa kiinteät ainesosat vähän mössömmäksi. Lisää lopuksi vielä jugurtti sekaan ja hurruuttele massa mielestäsi sopivan smoothiksi pirtelöksi. Sitten vaaleanvihreä herkku odottaakin sain kaatamista nättiin tarjoilu astiaan ja annoskoristelua.

Sitten kokonaiset marjat ja viipaloidut hedelmät kiisselin pinnalle nättiin muodostelmaan ja sirkat-liisat proteiiniksi mukaan ja eikun nauttimaan terveellisestä troooppisen syksyisestä annoksesta.

Tässä esittelen oman poikkitaiteellisen näkemykseni. (voit tuunata miten haluat).

-Jenkkakahvamies


Vegaaninen smoothie bowl


1 dl soijajugurttia
3 rengasta ananasta (neljäs koristeluun)
1 banaani
2 tl sinistä spiruliinaa
noin 1 dl turvotettua chian siemeneniä (soijamaidossa)On fakta, että olen hajoittanut kolme benderiä noin kahden vuoden sisään. Blenderiä ei tarvita vaan sauvasekoitin on täysin riittävä.
Lisää kaikki ainekset astiaan, mutta jätä ananasta ja turvotetut chian siemenet koristeeksi. Lisää smoothie kulhoon ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti