sunnuntai 12. elokuuta 2018

ALKU

Vegeslihalla on yhteinen kertomus pariskunnan matkasta sovittaa yhteen kattiloiden lisäksi ruokailutottumukset. Blogin tarkoitus on vastata kysymykseen: "No mitä sää sit kasvissyöjänä syöt, kun et syö kalaa tai kanaa"? Monia ruokia pystyy nykypäivänä kääntämään kasvisversioksi helposti ja blogi antaakin molemmat vaihtoehdot samassa postauksessa.
Samassa paketissa siis vege ja liha eli vegesliha. 
Polkkatukkanainen:

Polkkatukkanainen Anu on ollut jo puolet elämästään lakto-ovo vegetaristi. Usein kuultu lause on: Mitä sä nyt ku et sä syö kalaakaan. Myös Arille tilanne oli outo pariskunnan tavatessa, joten opetettavaa tuli sinnekin suuntaan. 

Jenkkakahvamies:Jenkkakahvamies Ari on enemmän tyyppiä - lihaa ja perunaa... Ainakin jos siinä on chiliä ja valkosipulia. Ja sitä persiljaa ainakin kolminkertainen määrä. 

Mitä tapahtuu, kun Ari haluaa syödä makkarakastiketta ja Anun on aika soveltaa? Syökö Anu pelkkää porkkanaa vai onko seitan mistään kotoisin? Kuinka paljon riitaa tulee persiljan käytöstä? Ja pystyykö jäyhä mies myöntämään, että kasvisruokakin on ihan syötävää?

Tervetuloa blogimme pariin katsomaan reseptejä ja kuinka liharuokaa sovelletaan kasvisversioksi. 

Tästä kuvasta kaikki lähti. Ajatus siitä, että pitäisikö tästä kertoa, muillekin.Tavataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti