sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

MANGOLASSI

- Tehdäänkö sitä juomaa, kun teit sitä kerran?
- Siis mikä?
- Siinä oli mangoa ja jotain ja se oli kiva juoda, kun oli syönyt sitä tulista Red currya.
- Mangolassia?
- Niin vissiin.
- Voidaan tehdä. Meillä on varmaan kaikki aineetkin siihen kaapissa.
Arvaatko kummalla ohjeella tämä juoma on tehty?

Perineteinen

2,5 dl  turkkilaista jugurttia
2 dl mangososetta
1 dl maitoa
1 rkl ruokosokeria

Vegaaninen

2,5 dl maustamatonta kasvijogurttia
2 dl mangososetta
1 dl kaurajuomaa
1 rkl ruokosokeria

Juoman tekeminen on todella helppoa. Sekoitat vain kaikki aineet yhteen ja lisää vaikka paperipillit. Vispilällä pärjää kyllä, mutta sauvasekottimella pääset helpommalla. 

Mangolassi viilentää kuumana kesäpäivänä ja sopii hyvin tulisen ruoan jäkiruoaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti