- Arvaas mitä?
- No?
- Olis blogipostauksen aika!
- Taas?
- Niin se aika menee.
- Mitäs meillä oli vuorossa?
- Munacurry.
- Mikä? - No törmäsin instaa selaillessa Munacurryyn, vaikutti kokeilemisen arvoiselta.
- Nevahööd..
- No, mutta testataan. Vaikutti mielenkiintoiselle.
- Jei!
Tällä viikolla tehdäänkin vähän erilainen munaresepti. Yleensä munareseptimme ovat käsitelleet pitkiä aamupaloja, mutta nyt saadaan kanamunaa lounaaksi. Oli kyllä mielenkiintoinen kokeilu. En ole nimittäin koskaan kuunaan päivänä paistanut keitettyjä kananmunia pannulla. Tai eipä niitä varsinaisesti paistettu nytkään, vaikkakin munat kyllä saivat pienen paistopinnat.
1/2 dl rypsiöljyä
2 kpl sipulia (hienonnettuna)
1 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
2 tl inkivääriä (raastettuna)
1 tl korianterinsiemieniä (jauhettuna)
2 tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl garam masala
6 kpl keitettyä munaa
2 kpl tomaattia (lohkottuna)
2 dl kookosmaitoa
Kuumenna öljy teflonpannussa ja kuullota siinä sipulit. Mittaa joukkoon mausteet.
Lisää munat ja sekoittele muutama minuutti.
Kumoa pannuun vielä tomaatit ja anna seoksen hautua niin, että tomaatit pehmenevät. Lisää suolaa tarvittaessa. Lisää kookosmaitoa oman maun mukaan.
Tarjoa intialainen munacurry riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti