sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

RESQ- APP + -50%-alekoodi

- Eletään vaikeita aikoja. 
- No, meillä menee ihan hyvin kyllä. Molemmilla riittää töitä niin paljon, kun jaksaa vaan tehdä. 
- Niin, mutta huolettaa vaan, kun moni on saanut nyt lomautuspapereita, että kuinka heidän käy. 
- Niinpä, hiivatin korona.
- Voisi tehdä nyt sen ResQ-postauksen. 
- Totta, nyt kun on syytä vältellä ylimääräistä palloilua kaupoissa. Kaikki mitä me ollaan sen kautta haettu, niin on ollut kyllä todella hyvää ja edullista.

ResQ Club on puhelimeen ladattava applikaatio, jolla pystyt katselemaan tarjoaako joku lähialueesi ravintola tai kauppa ylijäämätuotteita edullisin hinnoin. Tuotteet maksetaan applikaation kautta ja noudetaan joko kaupasta tai ravintolasta kassalta, kun sinulle sopii saman päivän aikana (ellei tuotteen kohdalla ole erikseen mainittu noutoaikaa). Yksinkertaista ja helppoa. 
ResQ Club on perustettu vähentämään ruokahävikkiä. Nyt voisin sanoa, että hyötyjä on tämän lisäksi kaksi muuta. Edullisuus eikä tarvitse pyöriä kaupoissa petäten jylläävää virusta. Haluammekin näyttää mitä me haimme taannoin ResQ:n kautta. 


Tämä vegaaninen sushiannos maksoi 1,95€ kokeilukoodilla, jonka sinäkin saat kun lisäät applikaation ja meidän antaman koodin.


Tämä ruokakassi maksoi 8€. Ottaen huomioon, että kassista löytyi myös kilo jauhelihaa voikin laskea, että kaikki muu oli "ylimääräistä". 

Snellman - Sika-Nauta jauheliha
2 x Vegaaninen - Starbucks kahvia
Valio - Viilis
Ingman - Hurmaava jälkiruoka
Kokkikartano - Täyteläinen kurpitsa - bataattikeitto
Via - Lohikeitto
Korpela - Siskonmakkara
Pirkka - Pinaattiletut
Pirkka -Luomu vispipuuro
Fazer - Juurespaahto
Oululainen - Pullava pitko
Pirkka - Täysmaitojuoma
Brämhults - Voima smoothie


Applikaatiosta pystyt valitsemaan, itsellesi myös ruokavalion, koska kuhina ResQ:ssa on kova suurissa kaupungeissa. (Kuvakaappaus on otettu niin aikaisin aamulla, että vielä ei ole pelastettavaa ruokaa ruuhkaksi saakka). 
ResQ:sta löytää toisinaan myös vegaanisia ruokakasseja sekä paljon vegaanista ravintolatarjontaa. 

Entäs se koodi? Liity mukaan ja lisää JXW-970 koodi, niin saat ensimmäisestä pelastuksesta -50% alennuksen. 

Postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, mutta on totta, että liittymällä kyseisellä koodilla mukaan me saamme omaan applikaatioomme hieman rahaa. Sama tapahtuu, kun sinä saat oman kaverisi mukaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti