torstai 27. kesäkuuta 2019

SUKLAA KUORRUTETUT MANSIKAT

Meillä on tänään vuosipäivä. Vuosipäivä nro 2. Tuntuu ehkä hassulle kirjoittaa näin, mutta tuntuu kuin olisimme olleet pidemmän aikaa yhdessä. Aika kanssasi tuntuu ikuisuudelle. No ei tietenkään, mutta kaksi vuotta tuntuu tosi lyhyelle ajalle näin. Jenkkakahvamiehen ollessa vielä töissä on minulla aikaa piipertää. Olenhan kesälomalla! Tein meille suklaakuorrutettuja mansikoita mascarpone vaahdolla illaksi.


Mansikat on helppo valmistaa. Ei tarvitse, kuin sulattaa suklaa ja dipata mansikka suklaaseen ja koristella. Mascarponevaahto oli myös helppo valmistaa.

Mascarponevaahto

200 g mascarponejuustoa
2 dl kuohukermaa
50 g tomusokeria
1 tl vanilijasokeria

Kaikki ainekset vain sekaisin ja vatkataan löysähköksi vaahdoksi.


Koska tälle päivälle oli luvattu sadetta, kävimme jo eilen perinteisellä minigolf treffeillä. Meillä siis oli ensi treffit minigolf radalla, koska pelkkä kahvilla käynti olisi ollut melko vaivaannuttavaa. Kävimme toki minigolffin jälkeen myös kahvilla, mutta se oli siinä kohtaa jo helpompaa, kun oli jo joku yhteinen juttu, kun oli se golf alla. 

Kävimme viime vuonna golffin lisäksi laittamassa rakkauslukon sillan kaiteeseen. Heitimme yhden avaimista aurajokeen ja jätimme kaksi säästöön. Käymme tänään heittämässä seuraavan avaimen pois. Ensi vuonna sitten viimeisen. Illalla on luvassa myös illallinen Pincho Nation-ravintolassa. Teemme varmasti ruoista arvostelun instan Arvostelut ostioon. Ota siis Vegeslihalla seurantaan myös instassa +klik+

Olemme jutelleet treffeistämme monesti jälkikäteen. Kaikki mikä olisi voinut mennä pilaalle. Niinpä teimme top3 treffivinkit alle. 

Vegeslihalla treffivinkit
  1. Tehkää jotain ensi treffeillä. Jos homma toimii ja vuosia karttuu niin aktiviteetista saa kivan vuosipäivä tekemisen myös.
  2. Sopikaa treffien jälkeen jotain muuta tekemistä ja kertokaa siitä jo ennen treffejä. "Voi ei, mun pitää mennä illalla vahtimaan kummipoikaa. En muistanut yhtään asia on sovittu jo niin kauan sitten". Näin pystyt helposti häviämään paikalta jos homma ei toimi. Samalla annat kuvan, että olet sanojesi mittainen vaikkakin hieman lahopäinen.
  3. Anna toinen mahdollisuus. Muista, että toista jännittää ihan yhtä paljon, kuin sinua eikä välttämättä muista ottaa sinulle kahvilusikkaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti