keskiviikko 27. helmikuuta 2019

PORKKANAKAKKU

Jos olet taas kerran siinä onnellisessa asemassa, että et tiedä mitä hankkia miellityllesi ystävänpäivä-, syntymäpäivä-, nimipäivä tai poikienreissun jälkeiseksi tuliaislahjaksi, niin kaiva luurankojesi kaapista sisäinen pölyttynyt kokinhattu ja asettele napakasti ohimoille. Tämän jälkeen riisuidu ala Jamie Oliver (kalsarit saa jäädä) ja ala vatkamaan munaa.. ja tämän ohjeen loppuun luettuasi Boyfriend points +100!!

Jos pelästyit että leipominen, argh köksä.. lintsattiin.. vaikeaa.. ei pysty, en osaa. Huoli pois! Tällä simppelillä reseptillä taiot käden käänteessä suussa sulavan el grande legend porkkanakakun, vaikket olisikaan Hans Välimäki riittää kunhan löydät oman sisäisen Master Chefisi ja rakkaudella tehty on aina rakkaudella tehty.

..ja jos joku luulee että porkkanakakku on jotain vegaanista, kaloritonta terveyshipsteriyttä on tainnut jäädä tämä herkku maistamatta. :P



3 munaa
3 dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1,5 tl  vanilijasokeria
3 tl kanelia
noin 4 dl porkkanaraastetta
150g voita sulatettuan



Kuorrutus
100g voita
200g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl tomusokeria
hasselpähkinärouhetta


Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää munasokerivaahtoon jauhot. Lisää porkkanaraaste ja sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. 
Paista 200c noin 30min. 
Anna jäähtyä ja levitä kuorrute päälle.


..niin ja hyvää syntymäpäivää Polkkatukkanainen!💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti